Ons team

Bastiaan Witvliet (uitgever)
Bastiaan begeeft zich sinds 2001 in de zorgmarkt. Eerst als communicatie-strateeg en later als uitgever van diverse (zorggerelateerde) magazines voor diverse opdrachtgevers. In 2006 vond hij het tijd voor een eigen titel en start het vakblad FarmaMagazine. Sindsdien startte hij diverse vakbladen en online informatieplatformen voor zorgverleners, waaronder POCT.nl Contact?


Moniek Jakobs (blad- en accountmanager)
Moniek adviseert op een klantgerichte wijze de opdrachtgevers van POCT.nl om te komen tot de juiste communicatie-uitingen. Passend bij de gekozen marketingstrategie en doelgroep. Daarnaast begeleidt ze het redactie- en productieproces. Contact?


Madeleen Bosma (redactie adviseur)
Madeleen is specialist laboratoriumgeneeskunde/klinisch chemicus, momenteel werkzaam bij Eurofins Clinical Diagnostics NL. Ze is opgeleid tot klinisch chemicus in het St. Antonius ziekenhuis in Nieuwegein en was daarvoor werkzaam als onderzoeker aan Karolinska Institutet in Stockholm. Continue innovatie en optimalisatie van doelmatige en patiëntvriendelijke diagnostiek in het gehele (pre)zorgtraject zijn haar drijfveren. 


Gerda van Beek (redacteur)
Gerda van Beek is sinds 1985 werkzaam als tekstschrijver. Ze schrijft voor tal van organisaties, voornamelijk in de gezondheidszorg en het sociaal domein. Ze volgt de ontwikkelingen op de voet, verstaat het vakjargon en is sterk in het vertalen van ingewikkelde zaken tot begrijpelijke artikelen. Contact? taaltekennet@gmail.com www.taalteken.net of @gerdavanbeek
Pauline van Schayck (redacteur)
Pauline is bioloog en wetenschapsjournalist. Zij schrijft voor vakbladen in het medisch domein en in de bètawetenschappen. Haar artikelen zijn ook te lezen in populairwetenschappelijke tijdschriften en op websites van gezondheidsorganisaties en de overheid. Sinds 2021 schrijft ze voor POCT.nl.